Sponsors

Je kan vzw De Lier steunen door een gift over te maken op rekening 

IBAN        BE 87 0011 1671 2294
BIC          GEBABEBB

Voor giften vanaf 40 euro bezorgen wij een fiscaal attest.
 

De Lier wordt ook gesponsord door onder meer     

                                      
 

 

 

 

2021

CERA foundation  beloofde ons een mooi subsidie bedrag van € 3.000 om ons terras op de Kesselsesteenweg volledig te vernieuwen. Een zeer welgekomen steun, omdat het terras dringend aan vernieuwing en uitbreiding toe is.

Bron van hoop ondersteunde ons financieel voor het aankopen van beamers voor elke werking. Nu kunnen onze werkingen gemakkelijk een filmavond, quiz of andere activiteit organiseren zonder hiervoor steeds een beamer te reserveren. 

2020

Van Bron van Hoop kregen we € 1.500 waardoor we een loopband en hometrainer konden aankopen, erg nuttig in tijden dat we vaak thuis moesten blijven.

De voetbalclub Lyra-Lierse deed hun kalenderverkoop ten voordele van De Lier vzw, met een mooie opbrengst van € 1.000.

Van De Oever vzw mochten we een gulle gift van € 10.000 ontvangen zodat we ons tuinatelier op Zuid verder konden afwerken! Ook van Mens Sana vzw kregen we eerder al financiële steun voor ons tuinatelier.

Van 'Virtual Hugs' ontvingen we 5 mini tablets die we over onze werkingen hebben verdeeld.

      

2019

Van United Fund for Belgium krijgen we een subsidie om een  wagen aan te kopen. De rest van het geld voor de wagen brachten we zelf samen via weer enkele spetterende Music for Life activiteiten. Natuurlijk was er de jaarlijkse chocoaldeverkoop, de spaarpotactie en de kerstmarkt. De lampionnentocht in een nieuwe formule was een groot succes. En dan was er nog de 'sfeervolle musicale namiddag' in Het Looks. Dit bracht 6.158 euro op zodat we onze nieuwe wagen konden aankopen.

      

 

2018

In mei 2018 kregen we een bijdrage van de vereffening  van vzw Tele-Alarm Twee Neten. Het geld werd gebruikt voor sponsoring van nieuwe, isolerende ramen op de benedenverdieping van de werking Kesselse welkom. We danken hiervoor de mensen van Tele-alarm Twee Neten en de vereffenaars.

Van de Cera Foundation kregen we dit jaar 2.250 euro voor twee projecten rond dagbesteding. De Leefgroep Kesselse wil al lang kippen houden. Ze kochten een kippenhok en kippen en er werd een mooie kippenren gemaakt. De Kippen hebben elks een naam en worden door de bewoners met veel liefde verzorgd. De werking Zuid werkt rond een project gezonde voeding. Met seizoensgroenten maken ze soep om in te vriezen en daarvoor kochten ze een diepvriezer. Ook voor het confituurproject met seizoensfruit mochten ze materiaal kopen.

Eind 2018 kregen we nog de goedkeuring van Bron van Hoop om de atelierwerking op de Gendarmerie uit te breiden. Er werd knutselmateriaal gekocht en een blender en ovenmateriaal voor het bakgroepje.

 

              

   

 

2017

In 2017 werd de werking Gendarmerie opgestart.  Voor de uitbouw van dit project hebben verschillende sponsors ons gesteund. 
Oever vzw, een samenwerkingsverband van religieuze congregaties in Vlaanderen, sponsorde de schilderwerken van de 10 nieuwe studio's en de toestellen van de gemeenschappelijke keuken in de 'tuinkamer'. Serviceclub Kiwanis Lier Twee Neten gaf 5.000 euro voor de kookvuren en koelkasten van de studio's.
Voor de  Atelierwerking, dit is dagbesteding voor de  cliënten van De Lier, in de tuinkamer van de Gendarmerie hadden we allerlei materiaal nodig . Van Bron van Hoop kregen we een inox keukentafel en kookpotten voor het kook- en bakgroepje, voor de yogalessen kregen we yogamatjes en voor de dansgroep kregen we een muziekinstallatie. 
Op 18 april 2017 speelde Circus Ronaldo een prachtige benefietvoorstelling 'Fidelis Fortibus' ten voordele van De Lier vzw.
De opbrengts bedroeg 3.500 € . We willen graag  alle medewerkers bedanken voor het welslagen van deze avond.
Mens Sana vzw steunde de werking Zuid voor een tuingebouw.
In oktober organiseerde de Lierse Cultuurraad een quiz ten voordele van De Lier. We kregen een cheque ter waarde van duizend euro 
In december deden we weer mee met 'De warmste week'. Het was nog een groter succes dan vorig jaar. Met dank aan de vele medewerkers en de Koning Boudewijnstichting. 
Met de opbrengst zullen in 2018 verschillende projecten worden gerealiseerd.

 

    

         

            

2016

In december 2016 deden we voor de eerste keer mee met Music for Life en ontvingen we van de Koning Boudewijnstichting  maar liefst 4.330€
Daarin zaten acties die we zelf organiseerden zoals chocoladeverkoop, spaarpottenactie, een een kraampje op de zaterdag- en kerstmarkt. Maar ook acties van buitenaf waaronder: de smoutenbollennamiddag van de Rosmolen en de koekenbak door studenten van Sint-Ursula. Dikke pluim voor iedereen die op één of andere manier zijn steentje bijdroeg       

Dankzij een gift van Bron van Hoop kochten we een extra relaxzetel voor de oudere bewoners in de leefgroep Berlarij.        

 
    

 

2015

Voor de nieuwe keuken voor de leefgroep Zuid-Australiëlaan kregen we  een gift van Oever vzw, ‘samenwerkingsverband van religieuze congregaties in Vlaanderen’.
Cera Foundation steunde ons voor een verbouwing van de badkamer tot een toegankelijke inloopdouche voor onze oudere en minder mobiele bewoners. 
En dankzij een gift van Bron Van Hoop  hebben we nu een infraroodcabine in onze leefgroep op de Kesselsesteenweg.